Visie

"Topdomein investeert 3 uur per dag in het vinden van top domeinnamen waar ondernemers het het verschil mee kunnen maken!"

Topdomein heeft de afgelopen 10 jaar met enorm veel passie  ruim 1800 ondernemers geholpen aan een top domeinnaam uit hun markt.

Dagelijks gaan we gemiddeld 3 uur par dag op zoek naar de “pareltjes” die we kunnen overnemen van bedrijven of investeerders.

Ook komen ook iedere dag duizenden domeinnamen vrij op de markt nadat ze opgezegd zijn door de huidige eigenaar en hoewel de concurrentie er groot in is slagen we er met onze servers en systemen er weleens in om als eerste een top domein te registreren en dus in handen te krijgen.

Maar wat zijn nu precies de voordelen van een top domeinnaam?

startup, seek, name-5238393.jpg

Online leidend worden

Een top domeinnaam geeft een kans om online leidend te worden in je markt.

Autoriteit

Met een top domeinnaam straal je direct autoriteit en vertrouwen in de markt uit.

Zichtbaarheid vergroten

Een top domeinnaam uit je markt is de beste eenmalige investering om je online zichtbaarheid te vergroten

Kliks naar de website

Met een top domeinnaam uit je markt geef je een potentiele klant een goede reden om als eerste op jouw website te klikken

Online sterk merk

Met een top domeinnaam uit je markt investeer je direct in een online sterk merk

Terugkerende bezoekers

Een top domeinnaam is eenvoudig te spellen en makkelijk te onthouden wat zorgt voor meer terugkerende bezoekers naar je website.

post_img_8-min

Hoe beter een domeinnaam aansluit bij een bedrijf, dienst of product , des te groter de exponentiële invloed ervan op het online resultaat!

 

 

Kees Kroos

Eigenaar