Met een Top Domeinnaam pak je een ‘oneerlijke’voorsprong op de concurrentie ! …..

Online speelt vertrouwen een hele grote rol, wanneer potentiële klanten je website bezoeken dan is het essentieel dat ze hierbij een vertrouwd gevoel krijgen van je bedrijf. Ze zijn niet fysiek in je bedrijf aanwezig en je kunt ook niet onder het genot van een bakje koffie met ze in gesprek gaan.

Aan de hand van de totale uitstraling van je website en dus ook de domeinnaam waarmee jij je online presenteert vormen ze in een kleine fractie een oordeel over jouw bedrijf.

En dat is nu exact waar een top domeinnaam jouw bedrijf verder mee kan helpen.

Hoe ?

Ik je een praktijk voorbeeld geven…

Stel je wilt voor je bedrijf online een aantal kantoorartikelen bestellen.

Je tikt via Google het zoekwoord “kantoorartikelen” in.

Wanneer je dit doet zal het vrij ondenkbaar zijn dat je tijdens deze zoektocht niet op de website van kantoorartikelen.nl terecht komt.

Alleen al door het “precies wat ik zoek” effect van deze domeinnaam krijg je een vertrouwd gevoel krijgen bij deze naam en daardoor op de website klikken.

In nog geen seconde tijd schept deze domeinnaam bij jou het vertrouwen dat dit een serieuze partij is.En zoals ik je al aangaf….bij het kopen online speelt vertrouwen een hele grote rol.

Het mooie van een top domeinnaam is dat iedere domeinnaam uniek is, als je kijkt naar de kantoorartikelen markt zijn er online tientallen websites die kantoorartikelen aanbieden maar toch is er is maar 1 domeinnaam kantoorartikelen.nl

Geeft deze domeinnaam hun een “oneerlijke” voorsprong t.o.v. de concurrentie?

ABSOLUUT!!

Naast de 8 grote voordelen van een top domeinnaam maar dit is by far de nummer 1 domeinnaam uit hun markt en het is de enige marketing tool waarmee ze de concurrentie kunnen overtreffen.

Al verdubbelt de concurrentie hun marketingbudgetten en gaan ze overal adverteren waar hun ook adverteren , ze missen de beste domeinnaam uit de markt en kunnen geen gebruik maken van deze “oneerlijke” voorsprong.

Ook een “oneerlijke” voorsprong nemen op je concurrenten?

Stel jezelf dan de volgende 3 vragen.

*Wat is de beste domeinnaam in mijn markt?

*Wie is de eigenaar van deze domeinnaam ? ( te zien via http://www.whois.nl

*Zou ik deze in mijn bezit kunnen krijgen?

Hulp nodig bij het uitvoeren van dit stappenplan?

Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder !

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *